Λιποαναρρόφηση - Λιπογλυπτική

lipoanarrofhsh

Η λιποαναρρόφηση είναι η πιο συχνή επέμβαση πλαστικής χειρουργικής παγκοσμίως,καθώς δύναται να βελτιώσει αισθητά τις σωματικές αναλογίες,διορθώνοντας τοπικές υπερλιπώσεις μέσω σχεδόν μη ορατών τομών. Πραγματοποείται με

αφαίρεση του περιττού λίπους που έχει συσσωρευθεί τοπικά σε περιοχές του σώματος όπως : άνω άκρα, κοιλιακή περιοχή, γλουτοί, μηροί, κνήμες, πρόσωπο, λαιμός (προγούλι).

Τα αποτελέσματα της λιποαναρρόφησης είναι μόνιμα,καθώς η περιοχή που έχει υποστεί τέτοιου είδους επέμβαση δεν ανταποκρίνεται σε αύξηση του όγκου λόγω της αφαίρεσης μεγάλου πληθυσμού λιποκυττάρων.

Τεχνική

Η επέμβαση πραγματοποιείται είτε με γενική αναισθησία είτε με μέθη και έχει διάρκεια 2 ώρες περίπου.

Η λιποαναρρόφηση εκτελείται μέσω πολύ μικρών τομών μέσω των οποίων γίνεται διήθηση διαλύματος με αναισθητικές και αγγειοσυσταλτικές ουσίες,προκειμένου να μειωθούν σημαντικά οι αιμορραγίες και να εξαλειφθεί εντελώς ο πόνος. Εν

συνεχεία εισάγονται κάνουλες από τις οποίες αναρροφάται το περιττό λίπος. Στο τέλος της διαδικασίας συρράπτονται οι τομές με απορροφήσιμα ράμματα.

Μετά την επέμβαση

Ο ασθενής εξέρχεται από την κλινική την ίδια ημέρα φορώντας αναλόγως της περιοχής που έγινε η λιποαναρρόφηση ειδικό κορσέ ή ζώνη γιλέκο για ένα περίπου μήνα.

Πιθανά οιδήματα υποχωρούν τις επόμενες 8-10 ημέρες. Η επιστροφή στις καθημερινές υποχρεώσεις γίνεται άμεσα φορώντας τον ειδικό κορσέ. Συνιστάται αποφυγή άσκησης για ένα μήνα περίπου.

Το τελικό αποτέλεσμα αρχίζει να φαίνεται μετά από 15 ημέρες και ολοκληρώνεται τους επόμενους μήνες.

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Η GPS clinic ειναι άρτια εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ενώ όλες οι θεραπείες προσώπου και σώματος γίνονται με τα πλέον αξιόπιστα, ασφαλή και υψηλής ποιότητας υλικά...

Περισσότερα

Newsletter

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Iατρό:

  • +30 6973 306307, +30 2741 080006
  • info@gpsclinic.gr
  • Εθνικής Ανεξαρτησίας 48, Κόρινθος