Βραχιονοπλαστική

vraxionoplastikh

Με την επέμβαση αυτή επιτυγχάνεται η αναδιαμόρφωση της περιοχής των βραχιόνων με την αφαίρεση του περιττού δέρματος και λίπους.

Τεχνική

Ανάλογα με το βαθμό χαλάρωσης επιλέγουμε την κατάλληλη τεχνική

  • Σε περιπτώσεις με μικρή χαλάρωση και περίσσεια λίπους στο βραχίονα γίνεται συνδυασμός λιποαναρρόφησης και μιας μικρής τομής εντός της μασχάλης απ΄όπου και αφαιρείται η περίσσεια δέρματος.
  • Σε περιπτώσεις εκτεταμένης χαλάρωσης αφαιρείται η περίσσεια δέρματος και λιπώδους ιστού μέσω μιας τομής στο εσωτερικό τμήμα του βραχίονα.

Με τη χρήση ειδικών αλοιφών και φύλλων σιλικόνης οι ουλές απαλύνονται σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό.

Μετά την επέμβαση

Ο ασθενής εξέρχεται της κλινικής την επόμενη ημέρα έχοντας σωληνάκια παροχέτευσης και έναν ελαστικό επίδεσμο.Οι παροχετεύσεις αφαιρούνται συνήθως έπειτα από 2-3 ημέρες ενώ η ελαστική περίδεση είναι απαραίτητη για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες.

Πιθανό οίδημα και εκχυμώσεις υποχωρούν τις επόμενες 7-8 ημέρες.

Συνιστάται αποφυγή άρσης βάρους και σωματική άσκηση για 20-30 ημέρες ενώ ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του υποχρεώσεις έπειτα από 3-5 ημέρες.

Τα αποτελέσματα της βραχιονοπλαστικής είναι μόνιμα χαρίζοντας ένα σφριγηλό και νεανικό μπράτσο.

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Η GPS clinic ειναι άρτια εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ενώ όλες οι θεραπείες προσώπου και σώματος γίνονται με τα πλέον αξιόπιστα, ασφαλή και υψηλής ποιότητας υλικά...

Περισσότερα

Newsletter

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Iατρό:

  • +30 6973 306307, +30 2741 080006
  • info@gpsclinic.gr
  • Εθνικής Ανεξαρτησίας 48, Κόρινθος