Μειωτική Στήθους

meiwtikh sththous

Στο πρόβλημα της μεγαλομαστίας ή και γιγαντομαστίας δίνει λύση η επέμβαση αυτή απαλλάσσοντας από πόνους στον αυχένα, ερεθισμούς των υπομάστιων πτυχών, δυσκολίες στην άθληση και την ένδυση, ραγάδες, εντυπώματα από το

στηθόδεσμο στους ώμους και κακή στάση σώματος.

Βελτιώνεται το σχήμα και το μέγεθος έτσι ώστε να βρίσκεται σε απόλυτη αναλογία με το υπόλοιπο σώμα.

Η επέμβαση συνιστάται να γίνεται μετά την ηλικία των 18 ετών, όταν έχει ολοκληρωθεί η ανάπτυξη του μαζικού αδένα, καθώς επίσης πριν από την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

Τεχνική

Η επέμβαση γίνεται υπό γενική αναισθησία και έχει διάρκεια 2-3 ωρών.

Στη μειωτική μαστού γίνεται αφαίρεση δέρματος, λίπους και μαζικού αδένα μέσω των τομών, όμως η θηλή και η θηλαία άλω παραμένουν στη θέση τους.

Μετά την επέμβαση

Η ασθενής εξέρχεται της κλινικής την επόμενη ημέρα φορώντας έναν ελαστικό στηθόδεσμο αθλητικού τύπου για ένα περίπου μήνα. Υπάρχει η πιθανότητα ενός ήπιου οιδήματος το οποίο υποχωρεί τις επόμενες 10-15 ημέρες.

Επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι δυνατή μετά το πέρας των 5 πρώτων ημερών, ενώ αποφεύγεται η άσκηση για ένα μήνα.

Οι τομές αρχίζουν να εξαφανίζονται μετά από 6-8 μήνες,ενώ μετά τον χρόνο γίνονται εντελώς δυσδιάκριτες.

Είναι εφικτός ο θηλασμός σε περίπτωση εγκυμοσύνης μετά την επέμβαση.

Η επέμβαση αυτή επιδρά στη συνολική εικόνα του σώματος και της ψυχολογίας της γυναίκας καθώς φαίνεται πιο κομψή και με σαφώς μεγαλύτερες ενδυματολογικές επιλογές.

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Η GPS clinic ειναι άρτια εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ενώ όλες οι θεραπείες προσώπου και σώματος γίνονται με τα πλέον αξιόπιστα, ασφαλή και υψηλής ποιότητας υλικά...

Περισσότερα

Newsletter

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Iατρό:

  • +30 6973 306307, +30 2741 080006
  • info@gpsclinic.gr
  • Εθνικής Ανεξαρτησίας 48, Κόρινθος