Αυξητική Στήθους

aukshntikh sththous

Η επέμβαση αυτή είναι μία από τις δημοφιλέστερες της αισθητικής χειρουργικής,καθώς το στήθος έχει χαρακτηρισθεί ως το “απόλυτο γυναικείο σύμβολο” της θηλυκότητας, της μητρότητας και του ερωτισμού.
Γυναίκες με πολύ μικρό μαστό (απλαστικό) ή γυναίκες με ασσύμετρο στήθος όπως και γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε επέμβαση μαστεκτομής μπορούν να βρούν οριστική λύση με ένα μόνιμο και φυσικό αποτέλεσμα, ικανό να βελτιώσει την αυτοπεποίθησή τους.

Τεχνική

Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία και έχει διάρκεια 1-2 ώρες. Μέσω μιας μικρής τομής στην πτυχή κάτω από το μαστό (υπομαστική προσπέλαση) ή κάτω από τη θηλή (περιθήλαια προσπέλαση) τοποθετούνται ενθέματα σιλικόνης

σύμφωνα με την πιο σύγχρονη και ασφαλή τεχνική dual plane κατά την οποία το άνω ήμισυ του ενθέματος βρίσκεται πίσω από το μείζονα θωρακικό μυ και το κάτω ήμισυ πίσω από τον μαζικό αδένα. Συνήθως δεν τοποθετούνται

παροχετεύσεις και η τομή συρράπτεται , η οποία με το πέρασμα του χρόνου είναι ιδιαίτερα δυσδιάκριτη.

Μετά την επέμβαση

Η ασθενής εξέρχεται της κλινικής συνήθως την ίδια ημέρα,ή την επόμενη φορώντας έναν αθλητικού τύπου ελαστικό επίδεσμο ο οποίος παραμένει για ένα περίπου μήνα.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά παρά την ύπαρξη ενός μικρού οιδήματος το οποίο υποχωρεί πλήρως τις επόμενες 15 ημέρες.

Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες συστήνεται έπειτα από 2-3 ημέρες ενώ αποφεύγεται η έντονη σωματική άσκηση για ένα μήνα περίπου.

Είναι σημαντικό να επισημάνουμε πως θέμα συσχέτισης των ενθεμάτων με τον καρκίνο του μαστού ή νόσους του κολλαγόνου κατηγορηματικά δεν υφίσταται καθώς έχει αποδειχθεί επιστημονικά. Άλλωστε οι γυναίκες που έχουν υποβληθεί

σε αυξητική μαστού έχουν μικρότερη πιθανότητα να νοσήσουν από καρκίνο στο μαστό λόγω των συχνών προληπτικών ελέγχων.

Επίσης τα ενθέματα σιλικόνης δεν έχουν καμία επίπτωση στον θηλασμό. Η γυναίκα μπορεί να θηλάσει κανονικά χωρίς κανένα κίνδυνο.

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Η GPS clinic ειναι άρτια εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ενώ όλες οι θεραπείες προσώπου και σώματος γίνονται με τα πλέον αξιόπιστα, ασφαλή και υψηλής ποιότητας υλικά...

Περισσότερα

Newsletter

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Iατρό:

  • +30 6973 306307, +30 2741 080006
  • info@gpsclinic.gr
  • Εθνικής Ανεξαρτησίας 48, Κόρινθος