Ανόρθωση Στήθους

anorthwsh sththous

Η επέμβαση αυτή διορθώνει την χαλάρωση του στήθους η οποία εμφανίζεται είτε με την πάροδο των ετών, είτε λόγω μεγάλης αυξομείωσης βάρους, είτε συνηθέστερα μετά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

Σε πολλές περιπτώσεις η επέμβαση συνδυάζεται με αυξητική στήθους τοποθετώντας ενθέματα σιλικόνης προκειμένου να διορθωθούν τυχόν ασσυμετρίες και να δοθεί σαν αποτέλεσμα ένα πιο νεανικό και σφριγηλό στήθος.

Τεχνική

Η εγχείρηση πραγματοποιείται υπό γενική αναισθησία και διαρκεί 2-3 ώρες. Ανάλογα με το βαθμό πτώσης και το μέγεθος των μαστών επιλέγεται η καταλληλότερη τεχνική.

Έτσι σε περιπτώσεις μικρής πτώσης η τοποθέτηση ενθέματος σιλικόνης είναι ικανή να λύσει οριστικά το πρόβλημα.

Στις περιπτώσεις μεσαίας ή και μεγάλης χαλάρωσης ακολουθείται τεχνική παρόμοια με τη μειωτική μαστού σε συνδυασμό με τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης.

Μετα την επέμβαση

Η ασθενής εξέρχεται της κλινικής την επόμενη ημέρα φορώντας έναν ελαστικό στηθόδεσμο αθλητικού τύπου για ένα περίπου μήνα.

Υπάρχει η πιθανότητα ενός ήπιου οιδήματος το οποίο υποχωρεί τις επόμενες 10-15 ημέρες.

Επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι δυνατή μετά το πέρας των 5 πρώτων ημερών, ενώ αποφεύγεται η άσκηση για ένα μήνα.

Οι τομές αρχίζουν να εξαφανίζονται μετά από 6-8 μήνες ενώ μετά τον χρόνο γίνονται εντελώς δυσδιάκριτες.

Είναι εφικτός ο θηλασμός σε περίπτωση εγκυμοσύνης μετά την επέμβαση.

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Η GPS clinic ειναι άρτια εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ενώ όλες οι θεραπείες προσώπου και σώματος γίνονται με τα πλέον αξιόπιστα, ασφαλή και υψηλής ποιότητας υλικά...

Περισσότερα

Newsletter

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Iατρό:

  • +30 6973 306307, +30 2741 080006
  • info@gpsclinic.gr
  • Εθνικής Ανεξαρτησίας 48, Κόρινθος