Πωγωνοπλαστική

pogonaplastikh

Η πωγωνοπλαστική (ή γενειοπλαστική) είναι η επέμβαση εκείνη που αποκαθιστά το σχήμα και το μέγεθος του πηγουνιού (πώγωνος), είτε αυξάνοντας το μέγεθός του, με την τοποθέτηση ενός ειδικού ενθέματος, είτε μειώνοντας το μέγεθός του, αφαιρώντας τμήμα του οστού της κάτω γνάθου (σαγονιού).

Στόχος της επέμβασης είναι η εναρμόνιση των αναλογιών και του προφίλ του προσώπου, που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση του ενδιαφερόμενου.

Πολλές φορές ένα μικρό - υποπλαστικό πηγούνι μπορεί να αλλοιώνει την εικόνα ενός προσώπου και μιας φυσιολογικής μύτης, κάνοντας τη να φαίνεται μεγαλύτερη ή να αλλοιώνει το προφίλ δίνοντας την εντύπωση πως έχει κάποιος προγούλι.

Συχνά η πωγωνοπλαστική συνδυάζεται με ρινοπλαστική, έτσι ώστε να εναρμονίζεται το προφίλ του προσώπου (προφιλοπλαστική), όπως για παράδειγμα σε περιπτώσεις που έχουμε μεγάλη κυρτή μύτη με μικρή κάτω γνάθο.

Επομένως, με την πωγωνοπλαστική γίνεται είτε αύξηση του μεγέθους και της προβολής του πηγουνιού (αυξητική πωγωνοπλαστική), είτε μείωση του (μειωτική πωγωνοπλαστική).

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Η GPS clinic ειναι άρτια εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ενώ όλες οι θεραπείες προσώπου και σώματος γίνονται με τα πλέον αξιόπιστα, ασφαλή και υψηλής ποιότητας υλικά...

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Iατρό:

  • +30 6973 306307, +30 2741 080006
  • info@gpsclinic.gr
  • Εθνικής Ανεξαρτησίας 48, Κόρινθος