Μεσοθεραπεία

mesotherapeia swmatos

Μεσοθεραπεία είναι η τεχνική που χρησιμοποιείται για την πρόληψη και την θεραπεία της αφυδάτωσης, της θαμπάδας και της χαλάρωσης του δέρματος.

Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο και το σώμα, έχοντας εκπληκτικά αποτελέσματα.

Η μεσοθεραπεία στο σώμα αποσκοπεί στην βελτίωση της όψης του δέρματος που ταλαιπωρείται από τον εφιάλτη της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Γίνεται με ενέσιμο τρόπο, όπως και στο πρόσωπο, με την μόνη διαφορά ότι οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι εντελώς διαφορετικές.

Στην μεσοθεραπεία κατά της κυτταρίτιδας εγχύονται σκευάσματα που περιέχουν εκχυλίσματα βοτάνων, καφεΐνη και διάφορες άλλες ουσίες που ενεργοποιούν τον μεταβολισμό. Στην μεσοθεραπεία κατά του τοπικού πάχους χρησιμοποιούνται λιποδιαλυτικές ουσίες που έχουν την δυνατότητα να μπλοκάρουν την αποθήκευση λίπους και να ενεργοποιούν την λιπόλυση. Τόσο η κυτταρίτιδα όσο και το τοπικό πάχος μειώνονται ενώ παρατηρείται βελτίωση της υφής και σύσφιξη του δέρματος. Η διάρκεια της συνεδρίας δεν μπορεί να προσδιοριστεί αφού εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος που υπάρχει.

Ο Πλαστικός Χειρουργός και στην περίπτωση της μεσοθεραπείας σώματος ακολουθεί πρωτόκολλο προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε ατόμου ξεχωριστά, έτσι ώστε το αποτελέσμα να είναι θεαματικό και με διάρκεια.

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Η GPS clinic ειναι άρτια εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ενώ όλες οι θεραπείες προσώπου και σώματος γίνονται με τα πλέον αξιόπιστα, ασφαλή και υψηλής ποιότητας υλικά...

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Iατρό:

  • +30 6973 306307, +30 2741 080006
  • info@gpsclinic.gr
  • Εθνικής Ανεξαρτησίας 48, Κόρινθος