Χημικά Peelings

xhmika peelings

Το χημικό peeling (αποφλοίωση) είναι μια ιατρική διαδικασία όπου χημικά διαλύματα προκαλούν χημικό έγκαυμα στο δέρμα με αποτέλεσμα την προοδευτική απολέπιση των εξωτερικών στοιβάδων της επιδερμίδας και τελικά την ανανέωσή της. Με την χημική απολέπιση πετυχαίνουμε μείωση της λιπαρότητας και των πόρων, μεγαλύτερη λάμψη και σύσφιξη στο δέρμα. Η επούλωση της επιδερμίδας πραγματοποιείται με τη δημιουργία καινούργιων στοιβάδων καθώς επιθηλιακά κύτταρα από τα υπολείματα των τριχών και των αδένων μεταναστεύουν στην επιφάνεια και καλύπτουν την περιοχή που έγινε η θεραπεία.

Το χημικό peeling εφαρμόζεται στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια σε περιπτώσεις όπου θέλουμε να αντιμετωπίσουμε την φωτογήρανση, να μειώσουμε τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, να εξαλείψουμε τις δυσχρωμίες, τις κηλίδες, τις πανάδες και τα μελάσματα, να αντιμετωπίσουμε την ενεργό ακμή, τις ουλές ακμής ή άλλου είδους ουλές αλλά και να θεραπεύσουμε ήπιες προκαρκινικές βλάβες.

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Η GPS clinic ειναι άρτια εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ενώ όλες οι θεραπείες προσώπου και σώματος γίνονται με τα πλέον αξιόπιστα, ασφαλή και υψηλής ποιότητας υλικά...

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Iατρό:

  • +30 6973 306307, +30 2741 080006
  • info@gpsclinic.gr
  • Εθνικής Ανεξαρτησίας 48, Κόρινθος