Υαλουρονικό Οξύ

ualouroniko o3u

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια φυσική ουσία που βρίσκεται στους περισσότερους οργανισμούς. Στο δέρμα το υαλουρονικό γεμίζει το χώρο μεταξύ των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Με το πέρασμα των χρόνων το υαλουρονικό μειώνεται στο σώμα και το δέρμα χάνει το φυσιολογικό του όγκο. Στην Αισθητική Χειρουργική χρησιμοποιείται με τη μορφή ενέσιμης θεραπείας και θεωρείται ως το άριστο υλικό γεμίσματος των ρυτίδων γήρανσης. Είναι άκρως ασφαλές και με άμεσα εκπληκτικά αποτελέσματα.

Τέλος μεγάλη προσοχή πρέπει να δίδεται στην ποιότητα του προϊόντος που χρησιμοποιείται. Μόνο τα σκευάσματα που είναι εγκεκριμένα από τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) και φέρουν πιστοποίηση από ευρωπαικούς και αμερικανικούς φορείς είναι κατάλληλα προς χρήση. Οποιαδήποτε άλλη ουσία μπορεί να καταστεί επικίνδυνη για την υγεία και να αλλοιώσει το αποτέλεσμα της θεραπείας.

Ζητήστε από τον ιατρό σας να δείτε το φιαλίδιο που χρησιμοποιεί κατά την διαρκεία της συνεδρίας.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα απόλυτα ασφαλές, δοκιμασμένο και αξιόπιστο υλικό με θεαματικά αποτελέσματα στην αποκατάσταση και βελτίωση των προβλημάτων του δέρματος.

 

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Η GPS clinic ειναι άρτια εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ενώ όλες οι θεραπείες προσώπου και σώματος γίνονται με τα πλέον αξιόπιστα, ασφαλή και υψηλής ποιότητας υλικά...

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Iατρό:

  • +30 6973 306307, +30 2741 080006
  • info@gpsclinic.gr
  • Εθνικής Ανεξαρτησίας 48, Κόρινθος