Υαλουρονικό Οξύ

ualouroniko o3u

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια φυσική ουσία που βρίσκεται στους περισσότερους οργανισμούς. Στο δέρμα το υαλουρονικό γεμίζει το χώρο μεταξύ των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Με το πέρασμα των χρόνων το υαλουρονικό μειώνεται στο σώμα και το δέρμα χάνει το φυσιολογικό του όγκο. Στην Αισθητική Χειρουργική χρησιμοποιείται με τη μορφή ενέσιμης θεραπείας και θεωρείται ως το άριστο υλικό γεμίσματος των ρυτίδων γήρανσης. Είναι άκρως ασφαλές και με άμεσα εκπληκτικά αποτελέσματα.

Περιοχές Εφαρμογής

Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται ευρέως για τις ρυτίδες προσώπου. Πιο συγκεκριμένα οι περιοχές που μπορεί να εφαρμοστεί είναι οι ρυτίδες άνω χείλους (barcode lines), οι ρυτίδες στόματος (γραμμές μαριονέτας), οι ρινοπαρειακές
αύλακες, οι ρυτίδες στο μεσόφρυο-μέτωπο-πόδι χήνας (σε συνδυασμό με botox),τα σημάδια και οι ουλές ακμής, ο λαιμός, η μύτη και το ντεκολτέ και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια. Προτιμάται επίσης για αύξηση του όγκου των χειλιών καθώς και για να τονίσουμε τα ζυγωματικά.

Η Διαδικασία

Η συνεδρία είναι γρήγορη και κρατάει περίπου 20-40 λεπτά ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου. Η θεραπεία είναι ανώδυνη αφού πρώτα εφαρμόσουμε αναισθητική κρέμα στα σημεία όπου αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα. Η εφαρμογή του υλικού γίνεται με ειδική σύριγγα με μικροσκοπική βελόνα και το υαλουρονικό με μορφή διάφανης γέλης (gel) εγχύεται κάτω από το δέρμα όπου συγκρατεί μόρια νερού και κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται ενυδατωμένη, νεανική και σφριγηλή.

Μετά την Εφαρμογή

Μετά την θεραπεία είναι σύνηθες να εμφανίζεται ένας ήπιος ερεθισμός που εξαφανίζεται όμως σε μερικές ώρες. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και διαρκεί έως και 12 μήνες. Βασικό πλεονέκτημα της θεραπείας είναι η φυσικότητα του αποτελέσματος με δεδομένο φυσικά ότι η εφαρμογή θα γίνει σωστά και από εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό.

Το κόστος της θεραπείας με υαλουρονικό οξύ δεν μπορεί να προσδιοριστεί αφού εξαρτάται πάντα από την ποσότητα του υλικού που απαιτείται για την κάθε περίπτωση, καθώς και από την πολυπλοκότητα της εκάστοτε θεραπείας.

Τέλος μεγάλη προσοχή πρέπει να δίδεται στην ποιότητα του προϊόντος που χρησιμοποιείται. Μόνο τα σκευάσματα που είναι εγκεκριμένα από τον Ελληνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) και φέρουν πιστοποίηση από ευρωπαικούς και αμερικανικούς φορείς είναι κατάλληλα προς χρήση. Οποιαδήποτε άλλη ουσία μπορεί να καταστεί επικίνδυνη για την υγεία και να αλλοιώσει το αποτέλεσμα της θεραπείας.

Ζητήστε από τον ιατρό σας να δείτε το φιαλίδιο που χρησιμοποιεί κατά την διαρκεία της συνεδρίας.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα απόλυτα ασφαλές, δοκιμασμένο και αξιόπιστο υλικό με θεαματικά αποτελέσματα στην αποκατάσταση και βελτίωση των προβλημάτων του δέρματος.

 

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Η GPS clinic ειναι άρτια εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ενώ όλες οι θεραπείες προσώπου και σώματος γίνονται με τα πλέον αξιόπιστα, ασφαλή και υψηλής ποιότητας υλικά...

Περισσότερα

Newsletter

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Iατρό:

  • +30 6973 306307, +30 2741 080006
  • info@gpsclinic.gr
  • Εθνικής Ανεξαρτησίας 48, Κόρινθος