Μεσοθεραπεία

mesotherapeia

Μεσοθεραπεία είναι η τεχνική που χρησιμοποιείται για την πρόληψη και την θεραπεία της αφυδάτωσης, της θαμπάδας και της χαλάρωσης του δέρματος.

Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο και το σώμα, έχοντας εκπληκτικά αποτελέσματα.

Η μεσοθεραπεία που γίνεται στο πρόσωπο περιλαμβάνει επίσης την περιοχή του λαιμού και το ντεκολτέ. Στόχος της θεραπείας είναι να κάνει το δέρμα να φαίνεται λαμπερό και φρέσκο. Πολυβιταμίνες, ιχνοστοιχεία και υαλουρονικό οξύ εγχύονται με ενέσιμο τρόπο κάτω από την επιδερμίδα, βοηθώντας το δέρμα να ανακτήσει την χαμένη ενυδάτωση, την φωτεινότητα και την ελαστικότητά του.

Η συνεδρία διαρκεί 40 λεπτά και συνιστάται η χρήση αναισθητικής κρέμας πριν την εφαρμογή. Η μεσοθεραπεία δεν παρουσιάζει παρενέργειες, εκτός από έναν ήπιο ερεθισμό στο δέρμα, ο οποίος υποχωρεί τις επόμενες ώρες. Τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας είναι εμφανή από την επόμενη μέρα κάθως το πρόσωπο δείχνει ξεκούραστο, λείο και πολύ λαμπερό.

Η επανάληψη της θεραπείας εξαρτάται από το πρωτόκολλο που θα ακολουθήσει ο Πλαστικός Χειρουργός προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε δέρματος.

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Η GPS clinic ειναι άρτια εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ενώ όλες οι θεραπείες προσώπου και σώματος γίνονται με τα πλέον αξιόπιστα, ασφαλή και υψηλής ποιότητας υλικά...

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Iατρό:

  • +30 6973 306307, +30 2741 080006
  • info@gpsclinic.gr
  • Εθνικής Ανεξαρτησίας 48, Κόρινθος