Μεσοθεραπεία

mesotherapeia

Μεσοθεραπεία είναι η τεχνική που χρησιμοποιείται για την πρόληψη και την θεραπεία της αφυδάτωσης, της θαμπάδας και της χαλάρωσης του δέρματος.

Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο και το σώμα, έχοντας εκπληκτικά αποτελέσματα.

Η μεσοθεραπεία που γίνεται στο πρόσωπο περιλαμβάνει επίσης την περιοχή του λαιμού και το ντεκολτέ. Στόχος της θεραπείας είναι να κάνει το δέρμα να φαίνεται λαμπερό και φρέσκο. Πολυβιταμίνες, ιχνοστοιχεία και υαλουρονικό οξύ εγχύονται με ενέσιμο τρόπο κάτω από την επιδερμίδα, βοηθώντας το δέρμα να ανακτήσει την χαμένη ενυδάτωση, την φωτεινότητα και την ελαστικότητά του.

Η συνεδρία διαρκεί 40 λεπτά και συνιστάται η χρήση αναισθητικής κρέμας πριν την εφαρμογή. Η μεσοθεραπεία δεν παρουσιάζει παρενέργειες, εκτός από έναν ήπιο ερεθισμό στο δέρμα, ο οποίος υποχωρεί τις επόμενες ώρες. Τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας είναι εμφανή από την επόμενη μέρα κάθως το πρόσωπο δείχνει ξεκούραστο, λείο και πολύ λαμπερό.

Η επανάληψη της θεραπείας εξαρτάται από το πρωτόκολλο που θα ακολουθήσει ο Πλαστικός Χειρουργός προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε δέρματος.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP

Η επιστήμη έχει εξελιχθεί με το πέρασμα των χρόνων και μια από τις πιο σύγχρονες μεθόδους που χρησιμοποίει για να επιτύχει ένα λαμπερό και νεανικό δέρμα είναι η αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP. Τα αρχικά PRP (Platelet Rich Plasma) σημαίνουν “Πλασμα πλούσιο σε αιμοπετάλια”.

Το υλικό που χρησιμοποιείται στην αυτόλογη μεσοθεραπεία , κατόπιν κατάλληλης επεξεργασίας, προέρχεται από τον ίδιο μας τον οργανισμό. Πιο συγκεκριμένα με μια απλή και ανώδυνη αιμοληψία από τον Πλαστικό Χειρουργό, η ποσότητα του αίματος φυγοκεντρείται και διαχωρίζεται σε ερυθρά αιμοσφαίρια, πλάσμα, λευκά αιμοσφαίρια και αιμοπετάλια.

Αντί λοιπόν για εξωγενή στοιχεία, η PRP θεραπεία αξιοποιεί αυτόλογα συστατικά των αιμοπεταλίων του πλάσματος που διεγείρουν τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης του δέρματος. Η αυτόλογη μεσοθεραπεία αποτελεί μια ιδανική τεχνική κατά της γήρανσης για όλο το σώμα και το πρόσωπο αφού ενυδατώνει, χάριζει λαμπερό και ελαστικό δέρμα, προλαμβάνει την κυτταρίτιδα ενώ προωθεί την αναπαραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η PRP θεραπεία δεν εμφανίζει παρενέργειες αφού το υλικό που εγχύεται προέρχεται από το ίδιο το αίμα του ατόμου, ωστόσο ήπιες εκχμυμώσεις ή ερεθισμοί εξαφανίζονται τα πρώτα εικοσιτετράωρα μετά την εφαρμογή.

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Η GPS clinic ειναι άρτια εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ενώ όλες οι θεραπείες προσώπου και σώματος γίνονται με τα πλέον αξιόπιστα, ασφαλή και υψηλής ποιότητας υλικά...

Περισσότερα

Newsletter

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Iατρό:

  • +30 6973 306307, +30 2741 080006
  • info@gpsclinic.gr
  • Εθνικής Ανεξαρτησίας 48, Κόρινθος