Παύλος Γεράρδος

Gerardos CV 2

Ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Παύλος Γεράρδος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λέχαιο Κορινθίας. Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Κορίνθου το 1993.

Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Σόφιας όπου και αποφοίτησε με άριστα. Κατά την διάρκεια των σπουδών του παρακολούθησε και συμμετείχε σε μεγάλο αριθμό επεμβάσεων Πλαστικής Χειρουργικής σε νοσοκομεία της Σόφιας (1993-2000).

Το διάστημα 2001-2003 παρακολούθησε σεμινάρια, έλαβε μέρος σε συνέδρια και workshops αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, ενώ παράλληλα εκπαιδεύτηκε στην
εφαρμογή όλων των ενέσιμων θεραπειών αντιγήρανσης προσώπου και σώματος.

Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως Ιατρός στο στρατό ξηράς (2003-2004). Τον Μάιο του 2004 ξεκίνησε την θητεία του ως αγροτικός ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, στο Κέντρο Υγείας Κιάτου και στο Περιφερικό Ιατρείο Άσσου.

Στη συνέχεια εργάστηκε ως ειδικευόμενος ιατρός της Γενικής Χειρουργικής στο Β' χειρουργικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Πειραιώς, "Τζάνειο" (2004-2006). Στο διάστημα αυτό εκπαιδεύτηκε και συμμετείχε ενεργά τόσο σε επεμβάσεις γενικής χειρουργικής όσο και παιδοχειρουργικής.

Το διάστημα 2007-2008 εργάστηκε εκ νέου ως αγροτικός ιατρός στο Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου και στο Περιφερικό Ιατρείο Λυγιάς. Κατά την διάρκεια αναμονής της ειδικότητας εργάστηκε σε ιατρεία και χώρους αισθητικής, συμμετείχε σε πληθώρα αισθητικών επεμβάσεων, ενώ παράλληλα είχε ενεργό ρόλο σε σεμινάρια και workshops στην Ελλάδα και το εξωτερικό εξελίσσοντας τις τεχνικές του στην εφαρμογή προηγμένων ενέσιμων θεραπειών. (2008-2011).

Ειδικεύτηκε στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής, Μικροχειρουργικής, Κέντρου Μελανώματος και Μονάδας Εγκαυμάτων του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών “Γ. Γεννηματάς” καθώς και στην ΩΡΛ κλινική και Β’ Ορθοπεδική κλινική του Γ.Ν.Α “Γ. Γεννηματάς” (2011-2015). Το διάστημα αυτό έλαβε μέρος σε μεγάλο αριθμό επεμβάσεων αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής.

Απέκτησε την ειδικότητα Πλαστικής Χειρουργικής κατόπιν επιτυχών εξετάσεων τον Φεβρουάριο του 2016 στην Αθήνα.

Τον Οκτώβριο του 2016 άνοιξε την δική του κλινική Πλαστικής Χειρουργικής στην πόλη της Κορίνθου με την επωνυμία Gerardos Plastic Surgery- G.P.S CLINIC.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (HESPRAS) και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (ESPRAS).

 

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Η GPS clinic ειναι άρτια εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ενώ όλες οι θεραπείες προσώπου και σώματος γίνονται με τα πλέον αξιόπιστα, ασφαλή και υψηλής ποιότητας υλικά...

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Iατρό:

  • +30 6973 306307, +30 2741 080006
  • info@gpsclinic.gr
  • Εθνικής Ανεξαρτησίας 48, Κόρινθος