Τώρα το Soprano Ice Laser στη κλινική μας

Η αποτρίχωση είναι μια από τις πιο γνωστές και με τη μεγαλύτερη κλινική έρευνα θεραπείες της βιομηχανίας των laser στον τομέα της αισθητικής ιατρικής. Η εταιρεία Alma Lasers δημιούργησε το καινοτόμο σύστημα SOPRANO ICE για να σας απαλλάξει από την ανεπιθύμητη τρυχοφυία μόνιμα, γρήγορα, ανώδυνα, εύκολα και με όσο το δυνατόν λιγότερες συνεδρίες. Η laser αποτρίχωση με SOPRANO ICE είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Βασικό πλεονέκτημα της laser αποτρίχωσης είναι ότι δεν βασίζεται στο ''κάψιμο'' της τρίχας, όπως συμβαίνει με άλλες συσκευές, αλλά στοχεύει στην καταστροφή του θύλακα της τρίχας με ήπιους παλμούς laser κάνοντας την αποτρίχωση άνετη και ασφαλή. Παράλληλα το SOPRANO ICE είναι η πρώτη πλατφόρμα αποτρίχωσης με Solid-State ALEX. Η τεχνολογία Solid-State ALEX βασίζεται στο μήκος κύματος του Αλεξανδρίτη επιτρέποντας ακόμα καλύτερη απορρόφηση της ενέργειας από το χρωμοφόρο της μελαμίνης. Ως αποτέλεσμα της συγκεκριμένης τεχνολογίας το SOPRANO ICE καθιστάται κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας ακόμα και για τις πολύ μελαμψές ή μαυρισμένες επιδερμίδες. Σε αντίθεση με άλλα laser αποτρίχωσης το SOPRANO ICE είναι η μόνη μέθοδος παγκοσμίως που μπορεί να γίνει όλες τις εποχές του έτους, ακόμα και σε περιόδους με έντονη ηλιοφάνεια.

Το SOPRANO ICE διαθέτει μια ειδικά σχεδιασμένη ορθογώνια κεφαλή έτσι ώστε να γλιστράει στην επιφάνεια του δέρματος και να κατανέμει ομοιογενώς την ανώδυνη ενέργεια του παλμού προσφέροντας γρηγορότερα κλινικά αποτελέσματα. Επίσης ο καινοτόμος μηχανισμός ψύξης Ice Cold Sapphire εξασφαλίζει την μέγιστη δυνατή άνεση της θεραπείας, διατηρώντας το δέρμα δροσερό, μηδενίζοντας με αυτό τον τρόπο κάθε κίνδυνο εγκαύματος ακόμα και στα σκούρα δέρματα.

Το SOPRANO ICE laser παρέχει δυνατότητα θεραπείας με δυο διαφορετικές μεθόδους αποτρίχωσης, την παλμό-παλμό θεραπεία (Dual Mode) και την Εν-κινήσει SHR τεχνολογία (In Motion SHR). Η πρώτη αποτελεί τη συμβατική μέθοδο αποτρίχωσης διοδικού laser με παλμό-παλμό ενώ η δεύτερη αποτελεί αποκλειστική τεχνολογία αποτρίχωσης της Alma Lasers και χρησιμοποιείται παγκοσμίως με τεράστια επιστημονική και εμπορική αναγνώριση.

Η εν-κινήσει τεχνολογία SHR (Super Hair Removal) λειτουργεί αυξάνοντας σταδιακά τη θερμοκρασία της επιδερμίδας έως ότου καταστραφούν οι θύλακες της τρίχας και χαρακτηρίζεται από πολλαπλά και επαναλαμβανόμεναπεράσματα, εξασφαλίζοντας έτσι την πλήρη κάλυψη της περιοχής όπου γίνεται η θεραπεία ενώ η τεχνολογία ICE προστατεύει την επιδερμίδα από εγκαύματα.

Τέλος , είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα του SOPRANO ICE laser είναι κλινικά αποδεδειγμένα και έχουν εγκριθεί από το F.D.A. της Αμερικής. Η αποτρίχωση, λοιπόν, με το προηγμένο μηχάνημα laser SOPRANO ICE, μπορεί να γίνει εύκολα και ανώδυνα, με ασφάλεια για την επιδερμίδα και να μαςπροσφέρει γρήρορα, μόνιμα και εγγυημένα αποτελέσματα.

 

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Η GPS clinic ειναι άρτια εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ενώ όλες οι θεραπείες προσώπου και σώματος γίνονται με τα πλέον αξιόπιστα, ασφαλή και υψηλής ποιότητας υλικά...

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Iατρό:

  • +30 6973 306307, +30 2741 080006
  • info@gpsclinic.gr
  • Εθνικής Ανεξαρτησίας 48, Κόρινθος