Η Κλινική μας

VA Photography 032 0766

Στις 10 Οκτωβρίου του 2016 άνοιξε τις πόρτες της η κλινική μας στο κέντρο της Κορίνθου.

Η Gerardos Plastic Surgery clinic δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη, μεράκι και γνώμωνα όλους και όλες εσάς που επιθυμείτε να αναδείξετε τον πιο όμορφο εαυτό σας.

Ο χώρος μας ζεστός, όμορφα διακοσμημένος, με τη σωστή διαμόρφωση, την φιλική ατμόσφαιρα και τις άριστες συνθήκες υγιεινής, δημιουργεί ένα αίσθημα άνεσης στον επισκέπτη.

Η GPS clinic είναι άρτια εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ενώ όλες οι θεραπείες προσώπου και σώματος γίνονται με τα πλέον αξιόπιστα, ασφαλή και υψηλής ποιότητας υλικά που μπορεί κανείς να βρεί στο παγκόσμιο εμπόριο.

Διαθέτει ξεχωριστή αίθουσα για αποτρίχωση με laser, αίθουσα αισθητικής και ημιμόνιμου τατουάζ καθώς και χειρουργική αίθουσα μικροεπεμβάσεων αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής. Ο χώρος υποδοχής φωτεινός, εκλεπτυσμένος και καλαίσθητος υπόσχεται να κάνει το χρόνο αναμονής σας άνετο και ευχάριστο ενώ ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Παύλος Γεράρδος πάντα φιλόξενος, σας περιμένει στο γραφείο του για να λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε και να σας προτείνει την καλύτερη λύση ανάλογα με τις ανάγκες σας.

G.P.S CLINIC ο απόλυτος προορισμός ομορφιάς.

 

 

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Η GPS clinic ειναι άρτια εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ενώ όλες οι θεραπείες προσώπου και σώματος γίνονται με τα πλέον αξιόπιστα, ασφαλή και υψηλής ποιότητας υλικά...

Περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Iατρό:

  • +30 6973 306307, +30 2741 080006
  • info@gpsclinic.gr
  • Εθνικής Ανεξαρτησίας 48, Κόρινθος